Willem Coenraad Mollema

Fotografie, Video, Grafisch ontwerp, Webdesign, Marketing & Communicatie

Gouke Hiemstra

Google Vertrouwde Fotograaf, Fotografie, Video, Webdesign, Mobiele Apps, Marketing

Hanneke van Kammen

SALES, MARKETING & COMMUNICATIE

Meerdan Media is een Full-service media bedrijf. Wij bieden innovatieve diensten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van multimedia. Wij houden ons bezig met Virtual Reality, Webdesign, Grafische vormgeving, Fotografie, Video, Social media en maken Apps voor uw mobiele dragers.

Wij zorgen ervoor dat u het maximale rendement haalt uit uw marketing budget!

Met onze innovatieve diensten en expertises zorgen wij er voor dat uw bedrijf online en offline up-to-date is en dat ook blijft. Een goede website met hoogwaardige visuals of advies over het inzetten van Social media? Meerdan Media is uw partij.

Onze missie is het opbouwen van productieve samenwerkingen en u te bedienen met onze full-service mogelijkheden.¬†Wij geven advies over uw website, vindbaarheid of op het gebied van social media(campagnes). Daarnaast zijn we erg bedreven in het ontwikkelen van content voor uw uitingen zoals: bedrijfslogo’s, drukwerk, interieurfoto’s, (drone)bedrijfsvideo’s en virtual reality.

Wij bieden innovatieve multimedia voor een voordelig tarief!

Sinds 2013 zijn wij Google Street View Vertrouwde Fotograaf en mogen we met dezelfde techniek als Street View bedrijven aan de binnenkant fotograferen. Deze virtuele binnenkijk functie wordt via een gratis Google+ Mijn bedrijf pagina gekoppeld aan de Google zoekmachine, Maps en Street View (Lees verder).

Meerdan media | Full Service Mediabureau