Willem Coenraad Mollema

Fotografie, Video, Grafisch ontwerp, Webdesign, Marketing & Communicatie

Gouke Hiemstra

Google Vertrouwde Fotograaf, Fotografie, Video, Webdesign, Mobiele Apps, Marketing

Hanneke van Kammen

SALES, MARKETING & COMMUNICATIE

Meerdan Media is een Full-service media bedrijf. Wij bieden innovatieve diensten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van multimedia. Wij houden ons bezig met Virtual Reality, Webdesign, Grafische vormgeving, Fotografie, Video, Social media en maken Apps voor uw mobiele dragers.

Wij zorgen ervoor dat u het maximale rendement haalt uit uw marketing budget!

Wij helpen ondernemers hun online en offline presentatie te optimaliseren. Met onze innovatieve diensten en know-how zorgen wij ervoor dat uw bedrijf online en offline up-to-date is, en dat ook blijft. Vaak is een goede website met high-end visuals de eerste stap. Daarnaast is social media een steeds belangrijker element van de marketing voor bedrijven. De juiste zoekmachine optimalisatie toepassen zorgt ervoor dat u meer bezoekers uit uw doelgroep naar uw website genereert, dat kan u al snel tientallen extra klanten opleveren.

Onze missie is het opbouwen van productieve samenwerkingen en u te bedienen met onze Full-service mogelijkheden. Wij geven advies over uw website of op het gebied van social media. Daarnaast zijn visuele aspecten zoals een passend bedrijfslogo, drukwerk, interieurfoto’s, bedrijfsvideo’s, drone video of virtual reality zoals Google ”Virtueel binnenkijken” of een 360graden video essentieel voor het overbrengen van uw boodschap naar uw doelgroep.

Wij bieden innovatieve multimedia voor een voordelig tarief!

Sinds 2013 zijn wij Google Street View Vertrouwde Fotograaf en mogen we met dezelfde techniek als Street View bedrijven aan de binnenkant fotograferen. Deze virtuele binnenkijk functie wordt via een gratis Google+ Mijn bedrijf pagina gekoppeld aan de Google zoekmachine, Maps en Street View (Lees verder).

Meerdan media | Full Service Mediabureau