Onder de aandacht bij uw doelgroep door middel van Online Marketing

Met een goede online marketing strategie zorgt u ervoor dat uw website getoond wordt aan uw doelgroep, die gericht op zoek is naar uw producten en diensten. Maar hoe komt uw website dan hoger in de Google zoekmachine? Meerdan Media uit Harlingen, Friesland is een online marketing bureau en helpt u graag uw online vindbaarheid te vergroten.

 

 1. Analyse

Wij maken een analyse van uw huidige online presentatie. Hoe scoort uw website in de zoekmachines, kunt u meer omzet genereren door betaald adverteren, maakt u gebruik van sociale media of kunt u het beste uw klanten bereiken door middel van een directe mailing?

2. Plan van aanpak

Op basis van de intake en de analyse van uw doelgroep, maken wij samen met u een keuze via welke sociale platformen we uw gewenste doelgroep gaan benaderen. Tevens wordt er een plan gemaakt om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website(pagina’s) te testen en te optimaliseren voor de Google zoekmachine.

3. Restylen online platformen

Naast een mobielvriendelijke en goed vindbare website is de grafische opmaak van uw uitingen essentieel. Een herkenbare profiel- en omslagfoto op uw social media kanalen kunnen in één oogopslag de boodschap naar uw doelgroep overbrengen. Wij adviseren en restylen uw online platformen voor een positieve eerste online kennismaking met uw doelgroep.

4. Berichten plaatsen

Wij plaatsen gestructureerd relevante berichten conform het plan van aanpak. Door bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks berichten op uw website te plaatsen. Hierdoor krijgt u automatisch meer relevantie binnen de algoritmes van de zoekmachines. Het geeft tevens de motivatie voor bezoekers om terug te komen op uw website of uw social media pagina te volgen!

5. Betaald adverteren

Het voordeel van betaald adverteren is dat uw advertenties aan de hand van de specifieke criteria, direct getoond worden aan de gewenste doelgroep. Dit kunt u doen door advertenties op te maken voor bijvoorbeeld de zoekmachine van Google of op Facebook. U kunt hiermee meer oprechte likes genereren op uw Facebookpagina of meer bezoekers naar uw website genereren.

6. Doorplaatsing van content

Wij zorgen ervoor dat de nieuwsberichten van uw website ook worden doorgeplaatst op al uw sociale media kanalen. Hierdoor komen de lezers van uw gedeelde bericht automatisch terecht op uw website. We kunnen natuurlijk ook een directe mailing opmaken waarop websitebezoekers zich kunnen abonneren.

7. Onderzoeksrapport

U ontvangt een uitgebreid tussentijds en eindrapport met de resultaten van uw lopende of voltooide campagne(s). Met het analyserapport kunnen we de succesfactoren inzichtelijk aanwijzen en dat meenemen voor toekomstige advertentiecampagnes.

Wat kunnen wij voor uw online marketing betekenen?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.

Search Engine Advertising staat ook wel bekend als SEA en zoekmachine adverteren. Deze vorm van online adverteren kan in verschillende zoekmachines zoals Google (AdWords) en Bing (Bing ads).

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog.

Direct mail, is een fase in het verkoopproces. Snel en gecontroleerd kan een grote groep ontvangers worden benaderd. Het doel van direct mail is het verkrijgen van reacties zoals een verkoop, aankoop of bestelling, een donatie of afspraak. Direct mail is een communicatievorm met respons als uiteindelijk doel.

© Copyright 2018 – Meerdan Media – Prinses Margrietstraat 16A, 8862TH Harlingen, Nederland
T: 06-203 00 197 E: info@meerdanmedia.nl  – Verwerkingsovereenkomst – Algemene voorwaarden
KvK-Leeuwarden: 011.21.663 – BTW-nummer: NL 108.922.601.B01