Met een virtuele rondleiding heeft u 365 dagen per jaar open huis!

Met een virtuele rondleiding kunt u uw onderneming middels virtual reality presenteren en de bezoeker de gelegenheid bieden om kennis te laten maken met uw faciliteiten.

Het is mogelijk om multimedia aan de rondleiding toe te voegen waardoor de bezoeker virtueel en interactief kennis kan maken met uw onderneming.

Onze virtuele rondleidingen zijn geschikt voor desktop pc, tablet, smartphone en zelfs een VR bril.

  • HDR- fotografie
  • Vormgeving aangepast op uw huisstijl
  • Geschikt voor mobiel, tablets en alle browsers
  • Geschikt voor Virtual Reality bril zoals de Oculus
  • Veel mogelijkheden

De voordelen van een virtuele rondleiding volgens de wetenschap

48

Mensen raken na het bezoeken van een virtuele tour geïnteresseerd om de plek ook in het echt te bezoeken. Dit leidt er toe dat bedrijven met een virtuele tour meer verkopen, boekingen of reserveringen krijgen dan bedrijven zonder virtuele tour. Zo krijgen hotels met een virtuele tour 48% meer boekingen en worden huizen met virtuele tours 4% duurder verkocht.

duim

Na het bezoeken van een virtuele tour staan mensen positiever tegenover het doen van een aankoop, boeking of reservering. Een aankoop, boeking of reservering wordt met een virtuele tour dus ook eerder gedaan.

40

Websites met een virtuele tour worden gemiddeld 40% meer bezocht dan sites zonder virtuele tours als mensen de keuze hebben tussen een website met en zonder virtuele tour. Hoe meer uw website bezocht wordt, hoe meer kans u heeft op nieuwe klanten.

5x

Bezoekers blijven gemiddeld vijf keer zo lang op een website met een virtuele tour dan op een site zonder tour. Hoe langer iemand op uw site blijft, hoe meer diegene over uw bedrijf te weten komt en hoe meer diegene overtuigd raakt van de voordelen die u te bieden heeft.

247

Als een plek voor iemand niet in het echt te bezoeken is, is een virtuele tour een goed alternatief. Met een tour kunt u mensen aan de andere kant van de wereld kennis laten maken met uw bedrijf en u kunt mensen uw bedrijf laten zien na sluitingstijd. Zo is uw bedrijf 24/7 te bezichtigen. En dat zonder extra personeel in te hoeven zetten.

oog

Mensen besteden meer aandacht aan de informatie in een virtuele tour dan aan dezelfde informatie op een website. Dat komt omdat een virtuele tour interactiever is. Een virtuele tour is daarom de perfecte manier om de belangrijkste informatie over uw bedrijf te vertellen.

handshake

Door een tour maken mensen kennis met uw bedrijf. Zo wordt de spreekwoordelijke drempel die men over moet stappen om bij uw bedrijf naar binnen te gaan weggenomen.

365

Met een Virtuele tour heeft u 365 dagen van het jaar open huis!